Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Vural Açıklaması

PTT 1. Lig takımlarından İçel İdmanyurdu'nun teknik direktörü Yılmaz Vural, "Altıncılık konumundan oldukça memnunuz. Yani bu pozisyon, bizim için karşılaşacağımız rakipler adına iyi bir pozisyon" dedi.

Vural, Macit Özcan Spor Kompleksi'nde düzenlediği basın toplantısında, bu hafta sonu oynanacak maçların ardından play-off'ta eşleşmelerin belli olacağını söyledi.

Şanlıurfaspor maçında daha çok oynamayan oyunculara şans verdiklerini ifade eden Vural, bu futbolcuları oyunda tutatrak pratiklerinin yerine gelmesini amaçladıklarını dile getirdi.
Vural, şöyle devam etti:
"Bu oyuncular, play-off'ta maç pratikleri artmış, maç kondisyonu kazanmış olsunlar istedik. Çünkü 4'ünde biten ligde, 5 gün sonra ilk maçımızı oynayacağız. Mümkün olduğu kadar çok oynamış arkadaşlarımızı dinlendirip, onları biraz daha sakatlık riskine sokmamak istiyoruz. Adana maçına bu şekilde çıkacağız. Altıncılık konumundan oldukça memnunuz. Yani bu pozisyon bizim için karşılaşacağımız rakipler adına iyi bir pozisyon."
İlk maçlarını sahalarında 9 Mayıs Cuma günü yapacaklarını hatırlatan Vural, "Yani haftanın son günü olduğu için bir seyirci kaybımız olmaz diye düşünüyoruz. O açıdan taraftarlarımızdan ricam Passolig kartlarını temin edip, maça gelmeleridir. Geçen hafta çok az sayıda taraftarımız maça gelmişti. İnşallah bu maçımızda da böyle bir şey olmaz. Seyircimize ihtiyacımız var. Ligden düşen takımlara 'geçmiş olsun' diyoruz. Neticede herkes bir yarışın içinde. Üzüntülerimizi burdan bildirmek isteriz. Çıkan takımlara da başarılar diliyoruz" diye konuştu.

Kaynak: AA