Çaykur Rizespor'da, Sivasspor Maçı Hazırlıkları

Spor Toto Süper Lig'de, 4 Mayıs Pazar günü sahasında Sivasspor ile karşılaşacak Çaykur Rizespor, bu maçın hazırlıklarına başladı.

Mehmet Cengiz Tesislerinde, teknik direktör Uğur Tütüneker yönetiminde yapılan antrenmanda, sakatlığı bulunan Kıvanç Karakaş ve Ümit Korkmaz takımdan ayrı çalıştı. Sakatlıkları geçen Ahmet Görkem Görk ve Kweuke, takımla antrenmana çıktı.
Yeşil-mavili futbolcular, koşunun ardından kısa pas çalışması yaptı. Son yarım saatte üç gruba ayrılan futbolcular, kondisyon ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirdi.
İdman öncesinde gazetecilere açıklama yapan orta saha oyuncusu Kıvanç Karakaş, matematiksel olarak ligde kalmayı henüz garantilemediklerini belirterek, "Son haftalarda yakaladığımız çıkışla ligde kalma yarışında büyük avantaj sağladık. Sivasspor maçını kazanarak ligde kalma yarışının dışına çıkmak istiyoruz. Rakibimiz de Avrupa kupalarına gitmek için mücadele ediyor. Zor bir maç olacak. Kendi sahamızda, seyircimizin önünde üç puan alıp, altı sıralardan kurtulmak istiyoruz" dedi.

Çaykur Rizespor, Sivasspor maçı hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek.

Kaynak: AA