Elazığspor, Medical Park Antalyaspor Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor

Elazığspor, Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında deplasmanda oynayacağı Medical Park Antalyaspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.


Kulüp tesislerinde yapılan antrenmanda basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Elazığspor Teknik Sorumlusu Okan Buruk, son haftalara rahat girmeyi planladıklarını ancak işlerin istedikleri gibi gitmediğini söyledi.

Buruk, çok zorlu bir dönemden geçtiklerini vurgulayarak, "İkinci yarıdan itibaren bir çıkışımız vardı ama işler istediğimiz gibi gitmedi. Özellikle son haftalarda bir düşüşümüz oldu. Oyun olarak bir şeyler yaptığımızı düşünüyoruz ama sonuç alamayınca bu oyunun çok fazla anlamı olmuyor. Aldığınız sonuçlar çok daha ön plana çıkıyor. Galatasaray maçına baktığımızda bu anlamda her türlü üstünlüğün bizde olduğu bir maçtı. Bütün sayısal üstünlüklerin; köşe vuruşları olsun, topa sahip olma olsun, pozisyon olsun. Özellikle son 25 dakikayı eksik oynamış bir takımın istatistiksel olarak maksimuma çıktığı bir maçtı. Ama sonuçta golü atan kazanıyor. Galatasaray ilk yarıda attığı golden sonra 2-0’ı da bulabilirdi ama biz belki biraz inansak 3-4 tane gol atabilirdik. Böyle bir maç oldu. Kazanabileceğimiz bir maçı kaybetmek bizi üzüyor. Çünkü puan ve puanlara ihtiyacımız var" dedi.

"ZORLU HAFTALAR GELİYOR"
Galatasaray maçının geride kaldığını belirten Buruk, "Artık hafta başından itibaren izin yapmadan Antalyaspor maçı hazırlıklarına başladık. Bu bağlamda çalışmalarımız sürüyor. Hem bizim için hem rakip için önemli bu maç. Final maçına çıkacağız. İki takımın da kazanmak için elinden geleni yapacağı, çok stresli ve baskılı bir maç olacak. Zorlu bir hafta. Zorlu haftalar zaten geliyor. Ligin bitimine 3 hafta kaldı. Kimsenin artık puan kaybına tahammülü yok. Hem sakat hem de cezalı eksiklerimiz var. Bu eksikler bizi özellikle defansif anlamda düşündürüyor. Çok geniş bir kadromuz da olmayınca bu durum bizi biraz zorluyor. Ama oyuncularımızın ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışacaklarını düşünüyoruz. Geçen hafta 10 kişi kalan bir takım elinden gelenin en iyisini yaptı. Yine bu hafta da en iyisini yapacaklar. Biz de çok yoğun bir şekilde çalışıp Antalya maçına hazırlanacağız" diye konuştu

Serdar Gürler ve Serdar Özkan’ın affedilip affedilmeyeceğiyle ilgili bir soru üzerine Buruk, "Oyuncularımızla ilgili açıklamayı yarın başkanımızla beraber bir basın toplantısında açıklayacağız" cevabını verdi.

Kaynak: İHA