Elazığspor'da Medical Park Antalyaspor Maçı Hazırlıkları

Elazığspor Teknik Direktörü Okan Buruk, hem kendileri açısından hem de Medical Park Antalyaspor açısından hayati önem taşıyan bir maça çıkacaklarını belirterek "Artık kimsenin puan kaybına tahammülü yok" dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında, 3 Mayıs'ta deplasmanda Medical Park Antalyaspor ile karşılaşacak Elazığspor, hazırlıklarını sürdürdü.
Teknik direktör Okan Buruk, antrenman öncesi basın mensuplarına yaptığı açıklamada, ligin ikinci yarısından itibaren sergiledikleri iyi çıkışı devam ettirip puan anlamında rahatlamak istediklerini ancak son haftalardaki düşüşle zorlu bir sürece girdiklerini belirtti.

Bugüne kadar iyi mücadele etmelerine rağmen iyi sonuçlar alamadıklarını ifade eden Buruk, "Ama burada oyunun çok fazla anlamı olmuyor. Aldığınız sonuçlar ön plana çıkıyor. Galatasaray maçı bu anlamda baktığımızda her türlü sayısal üstünlüğün bizde olduğu bir maçtı. Özellikle 25 dakikayı eksik oynamış bir takımın istatistiksel olarak en maksimuma çıktığı bir maçtı ama sonuçta golü atan kazanıyor" diye konuştu.

Medical Park Antalyaspor maçının hazırlıklarına takıma izin vermeden başladıklarını bildiren Buruk, şunları söyledi:
"Çalışmalarımız aralıksız sürüyor. Hem bizim için hem de Antalya için final maçına çıkıyoruz. İki takımın da kazanmak için elinden geleni en maksimum düzeyde yapacağı, çok stresli ve baskılı bir maç olacak. Zorlu üç hafta kaldı. Artık kimsenin puan kaybına tahammülü yok. Bu yüzden çok stresli ve zor bir deplasman deplasman olacak."
Kulüp tesislerinde Buruk yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, ısınma ve istasyon çalışmalarının ardından dar alanda kısa pas ve top kapma çalışmaları ile sona erdi.
Hafif sakatlığı bulunan Özgür Özkaya ile sakatlığı süren Ali Gökdemir antrenmana katılmadı.

Kaynak: AA