Balıkesirspor'da İstanbul Büyükşehir Belediyespor Maçı Hazırlıkları

PTT 1. Lig ekiplerinden Balıkesirspor, Spor Toto Süper Lig'e doğrudan yükselebilmek için büyük önemi bulunan İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarına başladı.

Kırmızı-beyazlı oyuncular, Teknik Direktör İsmail Ertekin yönetiminde antrenman yaptı.
Ertekin, idman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, geçen hafta sonunda Kahramanmaraşspor'u deplasmanda son dakikalarda attıkları iki golle yenmeyi başardıklarını hatırlattı.
Bu mücadelede, umutlarının kaybolduğu anda futbolcularının inanılmaz bir geri dönüş yaptığını dile getiren Ertekin, şöyle konuştu:
"Bu istek ve arzuyla bu haftayı da istediğimiz sonuçla tamamlayacağımızı ve bir üst lige taşınacağımızı düşünüyorum. İnşallah pazar günü Süper Lig'e çıkan takım olmak istiyoruz. Yaklaşık 10 aydır savaştığımız, uğraştığımız bir yere, varmak istediğimiz noktaya geldiğimizi düşünüyorum. Şu anda bütün amacımız; bir üst lige çıkmak. Oyuncularımız, seyircilerimiz, Başkanımız ve basınımız, herkes bunu istiyor. Gerçekten Türkiye'de Balıkesirspor adına inanılmaz bir tablo var. Bizden dualarını esirgemeyen tüm Türk halkına da teşekkür ediyorum."
Kulüp Başkanı Tuna Aktürk ise Spor Toto Süper Lig yolunda avantajlı olduklarını söyledi.

Stadı dolduracak 15 bin taraftarın desteğiyle yeterli puanı alıp Spor Toto Süper Lig'e çıkacaklarına inandıklarını anlatan Aktürk, şunları kaydetti:
"Balıkesirspor'un Süper Lig'e çıkması, şehrin de Süper Lig'e çıkması anlamına geliyor. Taraftarlar, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı biletlerine yoğun ilgi gösteriyor. Kapalı biletlerimiz tamamen bitti, açık tribün biletleri de bitmek üzere. Muhtemelen çarşamba günü biletler tükenecek. Şehirde çok iyi bir hava oluştu. En son 40 yıl önce Balıkesirspor, Süper Lig'te oynamıştı. Şu anda herkes, Süper Lig'e çıkmayı istiyor. İnşallah 4 Mayıs akşamı hep beraber sevineceğiz."

Kaynak: AA