Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Fenerbahçeli futbolcular, 19. şampiyoluğu 'Mayıslar sizin olsun. Biz Nisan'da şampiyonuz' tişörtüyle kutladı.

Galatasaray'ın “Kasımlar sizin olsun, mayıslar bizim" sloganına Fenerbahçe'den göndermeli yanıt.

Spor Toto Süper Lig'de muhteşem bir sezon geçiren ve şampiyonluğunu Çaykur Rizespor maçında aldığı 1 puanla ilan eden Fenerbahçe, ezeli rakibine nazire yaptı.

G.Saraylıların, 6 Kasım 2002'de'ki 6-0'lık F.Bahçe yenilgisi sonrası ürettiği “Kasımlar sizin olsun, Mayıslar bizim” sloganına yıllar sonra nazire yapan sarı lacivertliler, Nisan şampiyonluğunu ölümsüzleştirdi.

Türk futbol tarihinin en erken şampiyonluklarından birini ilan eden Fenerbahçe, ezeli rakibi Galatasaray'a atıfta bulundu. Rize maçından 1 puan alan ve şampiyonluğunu ilan eden Fenerbaçe ilginç bir tişört hazırladı.

Sarı-lacivertli futbolcular üzerinde, 'Mayıslar sizin olsun, biz Nisan'da şampiyonuz' yazılı tişörtle, Galatasaray'ın 'Kasımlar sizin olsun, mayıslar bizim' pankartına göndermede bulundular.

F.Bahçe'nin 6 Kasım 2002'de G.Saray'ı 6-0 mağlup etmesinin ardından taraftarlar arasında atışma yaşanmış ve sonraki şampiyonluklarının ardından G.Saraylılar “Kasımlar sizin olsun Mayıslar bizim” sloganını üretmişti. Bu sloganlı pankart TT Arena'ya da asılmıştı.

Sarı lacivertliler sadece bu tişörtle de kalmayı planlamadı. Ezeli rakiplere esprili göndermeler içeren yaklaşık 20 tişört tasarımı daha yapıldı. Bu tişörtler de önümüzdeki günlerde satışa sunulacak. Böylece kulüp için önemli bir gelir de elde edilmiş olacak.