Masa Tenisi Kuruluşlar Ligi Başladı

Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde Masa Tenisi İl Temsilciliği tarafından düzenlenen Kurum ve Kuruluşlar arası Masa Tenisi Ligi 10 kurumun katılımıyla başladı.


Resmi ve Özel kurum ve kuruluşlarda çalışan vatandaşlara yönelik yapılan ve her sene geleneksel hale gelen Masa Tenisi Liginde ilk hafta müsabakaları tamamlandı.

Geniş bir katılımla gerçekleştirilen Kuruluşlar Arası Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası'nda Malatya'yı temsil etmek için kıyasıya mücadele eden kurum takımları çalışanları haftanın 2 günü ligde ter döküyor.

Çarşamba ve Cuma günleri Turgut Özal Masa Tenisi Antrenman Salonunda devam eden Lig 14 Mayıs ta sona erecek. İlk 2 dereceyi elde eden takımlar Haziran ayında Bursa ilinde yapılacak olan Kuruluşlar Arası Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası'nda Malatya'yı temsil edecekler

Masa Tenisi Ligine katılan kurum takımları şöyle; Topraktepe İlkokulu, Vergi Dairesi Başkanlığı A Takımı, Vergi Dairesi Başkanlığı B Takımı, Ilıcak Peugeot, TNT Express, Doğa Koleji, Barguzu Ortaokulu, Şehit Mustafa Kaya İlkokulu, MOTAŞ ve Akçadağ Anadolu Lisesi.

Kaynak: İHA