Çankırı Atatürk Stadı'na Fıfa Standardı

Bakım ve onarıma alınan Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Çankırıspor'un maçlarını oynadığı Atatürk Stadı, FIFA standartlarına uygun hale getirilecek.

Çankırı Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Gürhan Yıldız, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Atatürk Stadı'nın alt yapı yenileme çalışmalarının başladığını söyledi.

Çimlerin kaldırılmaya başlandığını anlatan Yıldız, "Burada şube müdürlerimizden, antrenörlerimize ve memurlarımıza kadar 50 kişilik bir grup gönüllü olarak çalışıyor. Stattaki çimleri hep birlikte söküyoruz. Çimlerimiz Çankırıspor'un yeni antrenman sahasına serilecek" dedi.

Yıldız, müteahhit firmanın çalışmasını tamamladıktan sonra Avrupa'dan bir ekibin gelerek sahayı kontrol edeceğine işaret ederek, şunları kaydetti:
"FIFA standartlarına uygun olmayan bir şey varsa sahayı teslim almayacağız. Onun için bu sahanın yapımında Türkiye'nin en profesyonel ekibi görev alacak ve standartlara uygun kaliteli malzeme kullanılacak. Sadece saha değil, atletizm pisti de aynı şekilde olacak."
Çankırıspor'un Tarsus İdman Yurdu maçını İstanbul'da yapacağını dile getiren Yıldız, sahadaki çalışmaları önümüzdeki sezona kadar bitirmeyi planladıklarını kaydetti.

Kaynak: AA