10. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Spor Şenliği Başladı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi içerisinde onuncu kez düzenlenen ve dostluk ve kardeşlik görüntüleriyle başlayan birimler arası spor şenliğinini ilk gününde gol rüzgârı esti.


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanlıkları ve İştiraklerindeki personeli kaynaştırmak amacıyla her yıl geleneksel olarak yapılan Birimler Arası Spor Şenliği’nin onuncusu futbol maçlarıyla başladı.

Turnuvanın ilk üç maçında adeta gol rüzgarı esti. Bilgievi ile karşılaşan İzaydaş rakibini 6-0’lık bir skorla yenerken, Enerji Müdürlüğü karşılaştığı Sağlık ve Sosyal İşler Müdürlüğü takımını 5-1, Ulaşım2 Müdürlüğü ise Fen İşleri takımını 4-2 mağlup etti.

Ferruh Duygu Spor Tesisi’nde gerçekleştirilen her üç futbol maçı öncesinde ise dostluk ve kardeşlik görüntüleri karelere yansıdı. Takımlar maç öncesinde birbirlerine çiçek vererek, başarılar diledi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 10. Birimlererarası Spor Şenliği kapsamında bu yıl futbolun yanı sıra Masa Tenisi, Basketbol, Satranç ve Voleybol branşlarında turnuvalar düzenlenecek. Spor Şenliği haziranın ikinci haftasına kadar devam edecek. Spor Şenliği’ne Büyükşehir Belediyesi’nin spor tesisleri evsahipliği yapıyor. Futbol turnuvaları Yahya Kaptan Ferruh Duygu Spor Tesisi’nde, Voleybol branşının maçları ise 50. Yıl Spor Salonu’nda gerçekleştiriliyor. KBB Gençlik ve Spor Şube Müdürlüğü Basketbol Sahası, basketbol maçlarına ayrılırken, Masa Tenisi Branşının maçları Seka Sporcu Eğitim Merkezi Salonu’nda, Satranç turnuvaları ise Gençlik Merkezi’nde oynanıyor.

Kaynak: İHA