Kredi Yurtlar Voleybol Bölge Şampiyonası'nda Samsun Birinci Oldu

Gençlik ve Spor Bakanlığı Yüksek Öğrenim Kredi Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen 29. Bölgeler Arası Erkek Turnuvası'nda Samsun birinci oldu.


Bafra Kapalı Spor Salonu'nda oynanan müsabakaları Kredi Yurtlar Genel Müdür Yardımcısı Recep Ali Er, Samsun Bölge Müdürü İsmail Kasapoğlu, yurt müdürleri ve öğrenciler izledi. 16 yurt takımının katıldığı müsabakalar sonunda Samsun ve Eskişehir Erkek Voleybol Takımları finalde karşı karşıya geldi. Son derece çekişmeli geçen final müsabakasını 3-2 kazanan Samsun Bölge Erkek Voleybol Takımı turnuvada birinciliği elde ederken, Eskişehir ise ikinci oldu. Üçüncülük müsabakasında rakibi Kayseri'yi 3-2 yenen Konya Bölge Takımı ise üçüncülüğü elde etti. Turnuva müsabakalar sonunda yapılan kupa ve madalya töreni ile son erdi

Öte yandan, Gençlik ve Spor Bakanlığı Yüksek Öğrenim Kredi Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü tarafından 5-10 Mayıs tarihleri arası oynanacak olan Kredi Yurtlar Kurumu Bölgeler Arası Basketbol müsabakalarının Bafra'da oynanacağı bildirildi.

Kaynak: İHA