Fenerbahçe'den dünya rekoru!

Fenerbahçe'nin cezası nedeniyle kadın ve çocuk taraftarların tribünleri doldurduğu Çaykur Rizespor maçında bir rekor kırıldı.

Fenerbahçeli kadın ve çocuk taraftarlar, Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanan Çaykur Rizespor maçına büyük ilgi gösterdiler.

Tam 50 bin 537 kadın ve çocuk taraftar tribünleri tıklım tıklım doldurdu. Kadın taraftarlar bu seyirci sayısıyla bir dünya rekorunun da sahibi oldular.

Fenerbahçe'nin Çaykur Rizespor ile oynadığı maçı 50 bin aşkın kadın ve çocuk taraftar izledi. Fenerbahçeli futbolcular sahaya "Biz bir aileyiz" yazılı pankartla çıktı. Pankartta, bir sezon boyunca camianın yaşadıkları fotoğraflar da yer aldı.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun 2011-2012 sezonunda başlattığı projede kadın ve çocuk taraftarların tribünde yer aldığı ilk maçta 46 bin taraftarı konuk eden Şükrü Saracoğlu Stadı, tarihi günlerinden birini yaşadı.

Çaykur Rizespor ile oynanan şampiyonluk maçını 50 bini aşkın taraftar izledi. Bu yeni bir rekor olarak kayıtlara geçti.

Kale arkası tribününde büyük bir yığılma oluşunca, buradaki çok sayıda taraftar, normal maçlarda misafir takım seyircisi için kullanılan bölüme alındı.

Fenerbahçe-Çaykur Rizespor mücadelesinde tribünlerde Beşiktaş formalı kadın taraftarlar da yer aldı.

Siyah-beyaz formalarını giyerek Fenerbahçeli arkadaşlarıyla maça gelen Beşiktaşlılar, sarı-lacivertlilerin maç öncesinde yaşadığı coşkuya ortak oldu.