Darüşşafaka Doğuş'tan Sosyal Sorumluluk Projesi

Türkiye Basketbol 2. Ligi ekibi Darüşşafaka Doğuş'un, gençleri basketbola ve spor yapmaya yönlendirerek kötü alışkanlıklardan uzak tutmayı amaçlayan sosyal sorumluluk projesi "Oyunda Kal"ın ilk etabı tamamlandı.

Forum İstanbul AVM'de 11-15 yaş arası çocukların katılımıyla bir hafta süren ve çok sayıda aktivitenin düzenlendiği etkinlikte, Darüşşafaka Doğuş Basketbol Takımı antrenörleri tarafından eğitimler verildi.

Organizasyonun son gününde, Darüşşafaka Doğuş Basketbol Takım Yöneticisi ve etkinliğin sözcüsü İbrahim Kutluay da katılımcı çocuklarla bir araya geldi. Önce saha içinde çocuklarla sohbet ederek, profesyonel olmasalar bile sporu hep hayatlarının bir parçası olarak tutmalarını isteyen Kutluay, daha sonra ailelere yönelik konuşmasında ise çocuklarına spor konusunda destek vermelerini istedi.
İstanbul'un ardından Nevşehir, Kayseri, Trabzon, Gaziantep, İçel, Çamlık, Aydın ve Bornova'da gerçekleştirileceği belirtilen projede, seçilecek sporcu adaylarının Darüşşafaka Doğuş Basketbol Kampı'na katılma şansı yakalayacakları ifade edildi.

Kaynak: AA