Bekir İrtegün Açıklaması

Fenerbahçeli futbolcu Bekir İrtegün, şampiyonluklarını ilan etmelerinin ardından, liderliği hak ettiklerini ve şimdiye kadar alınan tüm kupaların temiz olduğunu söyledi.


Fenerbahçe'nin, Çaykur Rizespor'la golsüz berabere kalarak şampiyonluğunu ilan ettiği maçın ardından açıklamalarda bulunan Bekir İrtegün, şampiyonluklarının hepsinin anlamlı olduğunu vurgulayarak, "Hepsi birbirinden temiz. Başta başkanımız olmak üzere şampiyonluğumuzu taraftarlarımıza armağan ediyorum. Bu şampiyonluğu hak ettiğimizi düşünüyorum. Şampiyonluğun tadını çıkaracağız. Sezon boyunca elimizden geleni yaptık. Takım içinde güzel bir ortam yakaladık. Arkadaşlığımız oyunumuza da yansıdı. Belki alınan skorların da buna etkisi oldu. Bizi daha iyi bir takım haline getirdi. Diğer takımlardaki futbolcu arkadaşlara da ligin kalan haftalarında kazasız, belasız, sakatlıksız maçlar diliyorum. Biz işimizi bitirdik. Gururluyuz ve başımız dik. Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum" dedi.

Öte yandan İrtegün, şampiyonluk halinde saçlarını keseceğini söyleyen ve mücadelenin ardından saha ortasında saçlarını kestiren Alper Potuk ile ilgili, "Erkek adam. Söz verdi ve sözünü tuttu" diye konuştu.

Kaynak: İHA