Aydınspor, Menderes’i İstiyor

Aydın 2.Amatör Küme 5.Grup’ta en yakın rakibi Sandıklıspor’a ligin bitmesine iki hafta kala 6 puan fark atan, Sandıklıspor’un sezon başında Güneşspor karşısında cezalı oyuncu oynatması sebebiyle 1.Amatör Küme’ye çıkmayı garantileyen Aydınspor’da yüzler gülüyor.


Kupayı alacağı ligin son maçı olan Sandıklıspor maçını uzun yıllar profesyonel liglerde köklü takımlara karşı ev sahipliğini yaptığı Adnan Menderes Stadı’nda oynamak isteyen siyah-beyazlı kulüp, kupayı da kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Aydınspor’un eski kaptanlarından Mehmet Anbarlı’nın ailesine verecek.
Aydınspor’un antrenörü Erman Kırmızı, iki yıl sonra döndükleri yeşil sahalarda başarılı olmalarının futbolcularının özverisinden geçtiğini söyledi.

Futbolcularının 2.Amatör Küme’de yer almalarına rağmen işlerini ciddi yaptığını belirten Kırmızı, “Her maçımıza ciddi şekilde hazırlandık. Futbolcularımız özveri gösterdi. Sıfırdan kurulan bir takım olmamıza rağmen uyum sorunu yaşamadık. Farklı galibiyetler aldık. Tüm futbolcularımıza yaptıkları özverili mücadeleden dolayı teşekkür ve tebrik ediyorum”dedi.

KUPA ANBARLI AİLESİNE
Sezonun son maçı olan Sandıklıspor maçında alacakları kupayı Aydınspor’un kalp krizinden dolayı vefat eden eski kaptanı Mehmet Anbarlı’nın ailesine armağan edeceklerini belirten Kırmızı, “Mehmet Abimizi hiçbir zaman unutmayacağız. Son maçımızı da Adnan Menderes Stadı’nda oynama istiyoruz. Bu konuda girişimde bulunacağız” diye konuştu.

Kaynak: İHA