Podolski'den görülmemiş vefa

Hull City’ye karşı attığı iki golle Arsenal’i galibiyete taşıyan Lukas Podolski, sadece İngiliz kulübünün taraftarlarını mutlu etmiyor.

Pazartesi akşamı Bochum'u yenerek iki yıl aradan tekrar Bundesliga’ya dönmenin hesapları yapan Almanya’nın köklü kulüplerinden Köln'e maç öncesi önemli bir destek geldi.

RheinEnergie Stadyumu'ndaki şölen hazırlıklarına kulübün eski futbolcusu Lukas Podolski de katıldı. Pazar günü Hull City ile oynanan Premier League mücadelesinde forma giyip iki gol atan Podolski, ertesi gün soluğu Almanya’da aldı ve Köln’deki hazırlıkları yakından takip etti.

Kendisine ait Facebook sayfasında taraftarlar ile çektirdiği resmi paylaşan Podolski, stattan merhaba, bugün şahane bir koreografi var. Çocuklarla karşılaştım“ diye açıklama yaptı. Podolski’nin hazırlıklar esnasında taraftarlara yardımcı olduğu belirtildi.

Sıkı bir Köln taraftarı olan Podolski fırsat buldukça Almanya’ya gelip, eski kulübüne destekte bulunuyor. Köln, Bochum'u yendiği taktirde Bundesliga'ya geri dönmeyi ligin bitimine üç hafta kala garantileyecek.

GÖKHAN VE TANER'E TÜRKÇE GEÇMİŞ OLSUN MESAJI

Podolski öte yandan İstanbul’da bir gece kulübünde silahlı saldırıya uğrayan Gökhan Töre ve Taner Yalçın’a da Facebook sayfasından Türkçe olarak geçmiş olsun mesajı iletti.