Elazığspor’da Galatasaray Mesaisi Başladı

Elazığspor'da Galatasaray maçı hazırlıkları yağmurlu havada başladı.

Şampiyonlar Ligi hedefi taşıyan Galatasaray’ın çok zorlu bir rakip olduğunu belirten Elazığspor Teknik Direktörü Okan Buruk, iç saha avantajını kullanarak rakiplerini mağlup etmek istediklerini söyledi

Elazığspor, Pazar günü evinde oynayacağı Galatasaray maçı hazırlıklarına kulüp tesislerine akşam mesaisiyle başladı.

Teknik direktör Okan Buruk yönetiminde yapılan antrenmana belinde ağrıları bulunan Fabio Bilica, ayak bileğinde ağrısı bulunan Ognjen Vranjes ve sakatlığı bulunan Ali Gutda Gökdemir katılmadı. Yağmur altında çalışan Elazığspor'lu futbolculardan Bursaspor maçında forma giyen oyuncular yenileme antrenmanına tabi tutulurken, diğer futbolcular ise dayanıklılık çalışması yaptı

Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi hedefinin bulunduğunu ve rakiplerinin çok güçlü olduğunu vurgulayan Elazığspor Teknik Direktörü Okan Buruk, "Buna rağmen iç saha avantajını kullanarak Galatasaray’ı yenmek istiyoruz. Zorlu haftalara girdik. Bu zorlu haftalarda kazanacağımız puanlar çok büyük önem taşıyor. Ligin önemli bir takımıyla oynayacağız. Kendi sahamızda oynadığımız son 11 maçımızı kaybetmedik. Kendi saha avantajımız iyi bir şekilde sürüyor. Her maça kazanmak için çıkıyoruz, bu maça da aynı şekilde çıkacağız. Galatasaray Şampiyonlar Ligi hedefi olan bir takım. İki taraf için de stresli bir karşılaşma olacak. Taraftarımızın desteğiyle bu maçı kazanıp yine üst sıralara yükselmeyi hedefliyoruz. Şu anda kaybettiğimiz bir şey yok kazanacağımız çok şey var. Oyuncularımızın bu duruma olumlu tepki vereceğini düşünüyorum. Geçen hafta Bursaspor ile kötü bir maç geçirdik. Hem oyun hem de mücadele anlamında istediğimiz gibi olmadı. Beklentilerimizin çok altında bir maçtı. Ama bu maçta maksimumu verip şehrimizin, takımımızın istediği sonuç ile sahadan ayrılmayı düşünüyoruz” şeklinde konuştu.

Tecrübeli defans oyuncusu Habip Sow’un zorlu karşılaşmaya yetiştirilmeye çalışıldığını aktaran Buruk, “Sow’u hafta sonuna yetiştirmeye çalışıyoruz. İbrahim Kaş da takımla çalışmalara başladı.

Ali’nin dışında sakat veya cezalı oyuncumuz yok. İyi bir şekilde hazırlanıp inşallah hafta sonunda sakat oyuncularımızın da takıma dönmesiyle birlikte maça çıkarız” dedi.

Kaynak: İHA