Arsinspor, Kayseri Şekerspor Maçına Hazır

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta, hafta sonu sahasında Kayseri Şekerspor ile karşılaşacak Arsinspor'un teknik direktörü Raşit Çalık, kazanmak için herşeylerini ortaya koyacaklarını söyledi.

Çalık, ligin ikinci yarısındaki çıkışlarının, kendilerini küme hattından uzaklaştırdığı belirterek, "Bizim mücadelemiz kümede kalabilmektir. En yakın takipçimiz olan Yimpaş Yozgatspor ile aramızdaki puan farkın beşe yükselttik. Ligde 3 maçımız kaldı. Bu maçlardan biri de evimizde yapacağımız Kayseri Şekerspor müsabakası" dedi.

Son haftalardaki çıkışlarını Kayseri Şekerspor karşısında da sürdürmek istediklerini ifade eden Çalık, "En yakın takipçimiz olan Yimpaş Yozgatspor'un 5 puan önündeyiz diye işimizi gevşek tutmayacağız. Mücadeleci futbolumuzu bu maçta da ortaya koyacağız. Kazanmak istediğimiz bir maç. Kazanıp iyice rahatlamak istiyoruz. Futbol bu. İşi sıkı tutmak lazım. Kontrollü futbol oynayıp sonuca gitmek istiyoruz. Kazanırsak, iyice rahatlarız. Bu bilinçle sahada olacağız. Kazanmak için her şeyimizi ortaya koyacağız. Futbolcularımın moral seviyeleri üst boyutta. Moral seviyemiz, sahaya pozitif yansıyacaktır" diye konuştu.

Kaynak: AA