Vali Kalkan'dan Bayan Futbol Takımına Destek

Hakkari Valisi Necmettin Kalkan, playoff maçlarına katılmaya hak kazanan Hakkari Gücü Bayan Futbol Takımına 15 bin lira destekte bulundu.

TFF Kadınlar 2. Ligi 7. Grup'ta şampiyonluğu göğüsleyen ve 1. Lig'e yükselmek için playoff maçlarına katılmaya hak kazanan Hakkari Gücü Bayan Futbol Takımı, Vali Necmettin Kalkan'ı ziyaret etti.
Teknik ekip ve futbolcularla bir süre görüşen Vali Kalkan, bir üst lige çıkmak için playoff müsabakalarını oynamaya hak kazanan takıma imkanları ölçüsünde destek olacaklarını söyledi.

Elde ettikleri başarıdan dolayı teknik ekip ve futbolcuları kutlayan Kalkan, Ankara'da yapılacak playoff maçları için takıma 15 bin lira maddi destek ve konaklama masraflarını karşılama sözü verdi.
Takımın bir üst lige çıkması durumunda futbolcuları ayrıca ödüllendireceğini vurgulayan Kalkan, daha sonra takımın idarecileri, teknik ekibi ve futbolcular ile yemekte bir araya geldi.
Hakkari Gücü Bayan Futbol Takımı antrenörü ve oyuncusu Cemile Timur da Vali Kalkan'ın desteği olmasa playoff müsabakalarına çıkamayacaklarını bildirerek, katkılarından dolayı Kalkan'a teşekkür etti ve 1. lige yükselme sözü verdi.

Kaynak: AA