Orman'dan Eto'o açıklaması!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, son dönemlerde bazı eski oyuncularının, kulüple isminin anılması üzerine bir açıklama yaptı.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, son dönemlerde bazı eski oyuncularının, kulüple isminin anılması üzerine bir açıklama yaptı. Orman, “Beşiktaş’ta futbol oynamış her eski oyuncu benim dostumdur, kardeşimdir.

Onların dönemlerinde başkanlık yapmadım ama şu anki konumum gereği onların da başkanı sayılırım. Hepsi sevdiğim insanlar. Sevdiğim insanlarla konuşmam da çok doğaldır. Bu onlarla iş görüşmesi yaptığım anlamına gelmez. Eğer öyle olsaydı ve görüştüğüm herkes kulübe girseydi, o zaman kulüp dolar taşardı” diye konuştu.

Eto’o ile ilgili transfer dedikodularına da değinen Fikret Orman, “Her yurt dışına çıkışım transfere gidiyorum anlamına gelmez. Kimi zaman şahsi işlerim, kimi zaman kulübün diğer işleri için giderim. Önümüzdeki hafta başında Almanya’ya gideceğim ama bu seyahat benim şahsi bir işim için. Kaldı ki ben transfer görüşmesine gitsem bunu da en son basınla paylaşırım” ifadelerini kullandı.