Düzyurtspor, Galibiyet İstiyor

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta son 4 maçta 1 beraberlik alarak galip gelemeyen lider Düzyurtspor, deplasmanda Elibol Sandıklıspor ile yapacağı maçı kazanarak kötü gidişatına son vermek istiyor.

Teknik direktör Ömer Ortakudaş, Elibol Sandıklıspor karşılaşmasında kendilerini rahatlatacak bir skor elde etmek istediklerini belirterek, "Zor haftalardan geçiyoruz. Şampiyonluk stresi oyuncularımı olumsuz etkiledi. Futbolcularımla sık sık toplantılar yaparak, bu stresin önüne geçmeye çalışıyoruz. İnşallah Elibol Sandıklıspor karşılaşmasından galibiyetle ayrılarak bu kötü gidişatımıza bir son veririz" dedi.

Maça galibiyet için çıkacaklarını vurgulayan Ortakudaş, "Rakibimizi iyi etüt ettik. Basit hatalar yapmamaya çalışacağız. Bir galibiyet bizi, son haftalardaki kayıplarımızın önüne geçirir. Sorumluluklarımız daha fazla arttı. Artık kayıplar yaşamak istemiyoruz. İyi bir forvete sahip olmamıza rağmen, gol yollarında tutukluklar yaşamaya başladık. Stresten ileri gelen tutukluluğumuza Elibol Sandıklıspor karşısında son vereceğiz. Maçı kazanıp, kalan haftaların hesabını yapmaya çalışacağız" diye konuştu.

Kaynak: AA