Medical Park Antalyaspor, Torku Konyaspor Maçı Hazırlıklarına Başladı

Medical Park Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında kendi evinde oynayacağı Torku Konyaspor maçının hazırlıklarına başladı.

Teknik direktör Fuat Çapa, takımın ligden düşmemesi için herkesin takıma sahip çıkıp kenetlenmesi gerektiğini söyledi.


Hasan Subaşı Tesisleri'nde teknik direktör Fuat Çapa yönetimindeki antrenman koşu ve ısınma hareketleri ile başladı.

Antrenman pas ve top sürme çalışmaları ile tamamlandı. Antrenmanda futbolcuların neşeli olduğu gözlendi. Kırmızı-beyazlı takımın 2 gruba ayrılarak yaptığı antrenmana sakatlıklarından dolayı Hakan Arıkan ve Enoh katılmadı. İlk 11’de yer alan ve iyi performans sergileyen oyuncular düz koşu yaparken, İnsa ile Emre Güngör de takımdan ayrı çalışmalarını tamamladı.

"ŞİMDİ KENETLENME VE BİRLİK BERABERLİK ZAMANI"
Medical Park Antalyaspor'un genel durumu ile ilgili değerlendirmede bulunan teknik direktör Fuat Çapa, önlerinde 4 önemli karşılaşma olduğunu vurgulayarak, "Bunlardan ikisi direkt rakibimiz. Antalyaspor taraftarı ve şehri bu takımın ligde kalmasını istiyor. Bunu biliyoruz. O yüzden şimdi kenetlenme zamanı, birlik ve beraberlik zamanı. Taraftardan istediğimiz stada geldikleri andan itibaren takıma bizim evimizde oynuyormuş hissini vermek. Lige bakınca sporseverler çok mutlu görünmüyor. Taraftarlardan istediğimiz 90 dakika boyunca takımın arkasında durmalarıdır. Bunun altından el birliği ile çıkarız. Çift forvet oynamamız gibi bir beklenti var. Biz de öyle istiyoruz ama bu takımda geçtiğimiz dönemde sadece birkaç oyuncu oynayabilmiş. Diğerleri yer alamamış" dedi.

"KONYASPOR MAÇININ ÖNEMİNİ ÇOK İYİ BİLİYORUZ"
Torku Konyaspor maçının zorlu geçeceğini ifade eden Çapa, "Maçın önemini biliyoruz. Konyaspor çabuk hareketli ve iyi oyunculardan oluşuyor ama önemli olan onların ne yapacağı değil, bizim ne yapacağımız. Çünkü bizim yapacaklarımız bize puan kazandıracak" diye konuştu.

Kırmızı-beyazlı takımın futbolcularından Musa Nizam ise, tecrübeli ve karakterli bir kadroya sahip olduklarını vurgulayarak, "Ama bunu skora yansıtamıyoruz. Konyaspor maçı umarım bizim için bir başlangıç olur. İnanıyorum bir galip gelirsek bu takım kümede kalmayı başarır. Bizim için galibiyet lazım. O da bu maçla gelecek diye düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA