Orduspor Yeni Yaşını Galibiyetle Süsledi

Orduspor, kendi evinde konuk ettiği Tekden Denizlispor’u 3-0 mağlup etti.

Orduspor 47. yaşını kutladığı bu günü galibiyetle süsledi.

Karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısında konuşan Orduspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, Orduspor camiası için önemli olan günde alınan 3 puanın sevincini yaşadıklarını söyledi.

Sözeri, yaptığı açıklamada, “Orduspor camiası için özel bir gündü. 47. kuruluş yıl dönümümüz. Taraftarımızın önünde net bir galibiyet aldık. Taraftarımıza bunu yaşattığımız için çok mutluyuz. Karşılaşmada 1-0’a kadar zorlandığımızı düşünüyorum. Rakibimiz çok kaliteliydi. 3-0 da bile oyun disiplininden kopmadılar. Oyuncularını kutluyorum. Taraftarımıza da desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Son 9 maça girdik. Hedefe emin adımlar ile ilerliyoruz. Yolumuza devam ediyoruz. Maçın genelinde futbolun doğrularını yaptık. Böyle oynadığımız ve bu konsantrasyonumuzu kaybetmediğimiz sürece inşallah bu işi sonuna kadar kovalayacağız” şeklinde konuştu.

SEKMAN: “OYUNU ÇİRKİNLEŞTİRMEDEN İYİ MÜCADELE ETTİK”
Ordusporlu futbolcu Erkan Sekman, galip geldikleri için mutlu olduklarını ifade ederken, “Maçın birinci dakikasından 90+3’üncü dakikasına kadar ne kadar istediğimizi herkese gösterdik. Oyunu çirkinleştirmeden iyi mücadele ettik. 3-0 gibi net bir skor elde ettik. Rakiplerimizin kazandığı bir haftada bizim de kazanmamız önemliydi. Kazandığımız için mutluyuz” dedi.

TÜRKGÜLER: “PUAN KAYBINA TAHAMMÜLÜMÜZ YOK”
Bilal Türkgüler ise, 3 puanı aldıkları için mutlu olduklarını ifade ederek, “Geri sayım başladı.

Puan kaybına tahammülümüz yok. Özellikle içeride oynayacağımız tüm maçlarımızı kazanmak istiyorduk. İyi konsantre olmuştuk. 1-0’ı bulduktan sonra daha rahat oynadık. Çok rahat bir maç geçti. 3 puan aldığımız için çok mutluyuz” ifadelerini kullandı.

TEKDEN DENİZLİSPOR CEPHESİ
Tekden Denizlispor Teknik Direktörü Özcan Bizati, yaptığı değerlendirmede Orduspor’u tebrik ederken, maçın hakemi Kutluhan Bilgiç’i eleştirdi.

Bizati, bir penaltılarının verilmediğini iddia ederken, “Öncelikle Orduspor’u tebrik ediyorum. Süper lig yolunda başarılı olurlar. İyi başladığımız ve hatta bir penaltımızın verilmediği bir deplasmanda elde ettiğiniz bir pozisyonda hakemin görmesi gereken bir pozisyon vardı. Eli vermedikten sonra ortak mücadele başlıyor ve ondan sonra Orduspor’un yetenekleri ortaya çıkıyor. Benim burada söylemek istedik. Şampiyonluğa oynayan takımlara kart gösterilmiyor, penaltılar verilmiyor. Birazcık ortaya maçın yönetilmesi gerekiyor. Bizim yaptığımız hatalar yok mu? 3 gol yiyen takımın bir sürü hatası vardır. Maçın kırılma anlarını Orduspor iyi kullandı” dedi.

Futbolcular Şevki Çınar ve Kazım Sarı ise, mağlup oldukları için üzgün olduklarını ifade ettiler.

Kaynak: İHA