Kayseri Erciyesspor - Torku Konyaspor Maçının Ardından

Spor Toto Süper Lig’in 24. hafta karşılaşmasında Kayseri Erciyesspor, kendi evinde Toku Konyaspor'u 1-0 mağlup etti.


Maçın ardından konuşan Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, “Futbolcularımızı tebrik ediyoruz. Sadece bu gün değil, bu güne gelene kadar çok çalıştılar. Hafta içi yaptığımız çalışmalarda çok özen gösterdiler. Bu günkü 90 dakikayı derin analiz yapmak istemiyorum. 3 puan çok önemlidir. Erciyesspor bu günkü sonuçtan sonra lige ortak oldu. Ama işimiz bitmedi. Kalan maçlar var. Çok önemli maçlar var” dedi.

Karaman, maç ile ilgili olarak ise, “Gerçekten saygı gösterilecek bir takıma karşı oynayacağımızı biliyorduk. Oyunun ilk 15 dakikası bizim üstünlüğümüz ile sürse de sonradan maça ortak oldular. Bizim için sonuçtan çok sahadaki takım görüntüsü önemli. Böyle bir iki takım seyretti taraftarlar” diye konuştu.

Kayseri Erciyessporlu oyuncu Cem Can ise zor bir karşılaşmadan galip ayrıldıklarını belirterek, "Sonuçlar güzel olunca taraftarlar da çoğalıyor. Zor bir maç kazandık. Atanın kazanacağı bir maçtı. Biz attık. Sonra takım olarak iyi mücadele ettik ve kazandığımız için mutluyum" dedi.


Kayseri Erciyessporlu bir diğer oyuncu Yiğit de 4 haftadır iyi oynadıklarının altını çizerek, "Fenerbahçe deplasmanında da bu başarının devam etmesini istiyoruz. İdmanlarda da galibiyetin sevinci yaşanıyor" şeklinde konuştu.

TORKU KONYASPOR CEPHESİ
Torku Konyaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, maç sonu yaptığı açıklamada, "Erciyes'i çıkışından dolayı tebrik ediyorum. Özellikle son 20 dakikadaki baskılı oyunumuz ve direkten dönen topumuz var. Ata bilirdik ama daha fazla isteyen Erciyesspor maçı kazandı. Eksikliklerimize rağmen görev verdiğim oyuncularımı, oyun disiplininden dolayı kutluyorum" diye konuştu.

Torku Konyasporlu Ali Ömer, maçta çok top kaybı yaşadıklarını ifade ederek, "Erciyesspor'u tebrik ediyorum. Karşılık vermek istedik ama fazla pozisyonumuz olmadı" şeklinde konuştu.

Torku Konyasporlu oyuncu Tolga da iyi mücadele ettiklerini kaydederek, "Ortada geçen bir mücadele oldu. Talihsiz bir gol yedik" dedi.

Kaynak: İHA