Yılmaz Vural, Mersin İdmanyurdu'nda İlk Antrenmanına Çıktı

PTT 1. Lig ekiplerinden İçel İdmanyurdu'nun teknik direktörlüğüne getirilen Yılmaz Vural, sözleşme imzalamasının ardından oyuncularına ilk antrenmanını yaptırdı.

İçel İdmanyurdulu oyuncular, PTT 1. Lig takımlarından Adana Demirspor ile yapacakları maçın hazırlıkları için Macit Özcan Spor Tesisleri'nde toplandı.
Tesislere gelen bir grup taraftar ise antenmanın duyurulan saatte başlamamasına tezahüratlarıyla tepki gösterdi. Daha sonra tesislere gelen başkan Ali Kahramanlı ile sporcular arasında görüşmeler yapıldı. Görüşmelerin ardından antrenman 3 saat gecikmeli olarak başladı.

Vural, antrenman öncesi gazetecilerin, "Oyuncuların para alamadığı için idmana çıkmadığı yönünde iddalar" olduğunu belirtmesi üzerine, takıma yeni geldiği için toplantıların biraz uzun sürdüğünü, bu yüzden de idmana geç çıktıklarını, herhangi bir sorun bulunmadığını söyledi.

İçel İdmanyurdu'nun Süper Lig'de oynamış 19 oyuncusu olduğunu vurgulayan Vural, şunları kaydetti:
"Ligde düşmeye ve çıkmaya aday rakiplerin sayısı hemen hemen aynı. Yani ligde iddiasız takım yok. Her oynayacağınız maçı ciddiye almazsanız, iyi oynamazsanız kazanmak zor olur. Bütün bunların bilinciyle bu takım yapacağı 10 maçını da kazanmak için oynayacaktır. Hatta ben oyuncularımla ve yönetimle konuştum ve biz, beraberliğe de prim vermeyeceğiz. Oyuncularımızı kazanmaya ikna etmeye yönelik bir sistemle çalışmayı düşünüyoruz. 'Gerekirse oyuncuları maddi anlamda da kamçılayalım' dedim. Sağolsun yönetim kurulumuz da maddi desteklerini esirgemeyecek ve çocukların içeride kalan çok önemli bir miktar alacaklarını nasip olursa yarın ödeyecek. Tabii ki bu oyuncuların bahanesiz bir ortamda bu mücadeleye devam etmesi gerekiyor."

Kaynak: AA