Drogba dönüyor!

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında TT Arena'da Akhisar Belediyespor'u ağırlayacak. Sarı kırmızılı ekipte Didier Drogba'nın formasına kavuşması bekleniyor.

Geçtiğimiz hafta oynanan Çaykur Rizespor maçı öncesi teknik direktör Roberto Mancini'den izin alan Drogba, Akhisar karşılaşması ile takıma dönüyor. Hazırlık maçında Fildişi Sahili formasıyla Belçika'ya karşı 1 gol kaydeden tecrübeli oyuncu, sarı kırmızılıların gol yollarındaki en önemli kozlarından biri olacak.

Galatasaray'da sarı kart cezalısı olan Selçuk İnan, Akhisar Belediyespor önünde sahadaki yerini alamayacak. Mancini'nin Selçuk'un yokluğunda Ceyhun Gülselam'a şans verebilir. Ligin ikinci yarısında yaptığı çıkış ile dikkat çeken Ceyhun, bir süredir yedek kalıyordu. Orta sahayı Ceyhun, Yekta ve Melo'dan oluşturmayı planlayan İtalyan teknik adam, bir çok oyuncusunun milli maç oynamasından ötürü sıkıntılı.

Chedjou, Hajrovic, Sneijder, Drogba, Semih ve Burak'ın yanısıra A2 milli takımında Salih, Umut ve Emre Çolak'ın oynadığı hazırlık maçları deneyimli çalıştırıcıyı düşündürüyor. Akhisar Belediyespor'un ligin iyi ekiplerinden biri olduğunu dikkate alan Mancini, TT Arena'da sürpriz bir puan kaybı yaşamak istemiyor.

Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısında oynanan maç Mancini açısından da özel bir mücadeleydi. İtalyan teknik direktörün Galatasaray'ın başında çıktığı ilk süper lig maçı Akhisar Belediyespor karşılaşmasıydı. Sarı kırmızılılar 6 Ekim'de oynanan maçı 2-1 kaybetmişti.