Tenisçiler Deneyim Kazandı

Türkiye Tenis Federasyonunun Taç Spor kulübünde düzenlemiş olduğu 8-9-10 yaş hafta sonu tenis turnuvasında Düzce Gençlik Spor deneyim kazandı.


Tenis Federasyonu müsabaka takviminde yer alan ve İstanbul Taç Spor Tenis Kulübü tesislerinde yapılan 8-9-10 yaş kış tenis kupasına Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü 4 sporcu ile katıldı.

10 yaşta yarışan 2 sporcu grubunu üçüncü bitirdi. 9 yaşta ise sporculardan Onur Esen grubunda finale kaldı ve finalde kaybederek ikincilik madalyası almaya hak kazandı.

Akçakoca’ya tenisi sevdiren antrenör Levent Hasdemir, “Tenis branşında il müdürlüğümüze ilk madalyamızı kazandırmanın haklı gururunu yaşamaktayız. Çalışmalarımızın meyvelerini ilerideki turnuvalarda fazlasıyla alacağımıza olan inancım sonsuzdur” ifadelerinde bulundu.

Kaynak: İHA