İbrahim Hacıosmanoğlu telefon bağlantısı (Derin Futbol)

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu kendisi hakkında çıkan haberleri Beyaz TV’de yalanladı.

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, kendisi ile ilgili çıkan haberleri yalanlamak için Beyaz TV ekranlarında yayınlanan'Derin Futbol' programına telefon bağlantısı aracılığıyla katıldı.

Yerel medyada çıkan haberlere göre, Başkan Hacıosmanoğlu, 10 Mart Pazartesi günü Fenerbahçe ile oynayacakları maç öncesi oyuncularına adeta galibiyet yemini ettirdi. Sosyal medyada yankılanarak gelişen haberin detayındaysa ilginç sözler vardı. Bu haberlere göre Trabzonspor Başkanı Hacıosmanoğlu şunları söyledi, “Bizim için UEFA Avrupa Ligi açısından çok önemli bir maç. Elbette çocuklar çıkıp 3 puan için oynayacak ve alacaklar. Ancak Fenerbahçe nasıl bizim şampiyonluğumuzu elimizden aldıysa biz de onların şampiyonluğunu elinden alacağız. Şike olarak algılanmasın ancak Fenerbahçe'nin şampiyon olmaması için elimizden geleni yapacağız.”

Bu haberlerin ardından Hacıosmanoğlu Derin Futbol'a katılarak bu haberlerin yalan olduğunu şu sözleriyle ifade etti:

‘Fenerbahçe'yi şampiyon yapmayız demedim'
Bu haber alçakça yapılan bir haber. Yapanlar da alçak bu haberi kullananlar da bu sınıfa giriyor. Bu ne benim şahsıma, ne aile terbiyeme, ne Trabzonspor camiasına yakışan cümleler değil bunlar. FenerbahçeTrabzonspor maçı öncesi ortamı gerip ondan yararlanmak isteyen bir takım insanlar var bunların oyunudur bu diye düşünüyorum. Haberi soruyoruz, araştırıyoruz kaynağının neresi olduğu belli değil. Kimin şampiyon olup olmaması ilgilendirmez.