Kayserispor - Medical Park Antalyaspor Maçının Ardından

Spor Toto Süper Lig’in 27. haftasında Kayserispor, kendi sahasında Medical Park Antalyaspor’u 3-1 yendi.


Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Kayserispor Yardımcı Antrenörü Ertuğrul Seçme, “Bu gün iki farklı Kayseripor izledik. İlk yarı istediğimiz oyunu sergileyemedik. İkinci yarı taktiksel değişiklikler yaparak haklı bir galibiyet aldık. Ligin sonunda hep beraber kaderimize razı olacağız” değerlendirmesinde bulundu.

Kayserisporlu oyuncu Sefa ise önemli bir maça çıktıklarının altını çizerek, "Yendiğimiz için mutluyuz. Kayserispor’u hak ettiği yere getireceğiz. İlk yarı iyi top oynamadık. İkinci yarı daha iyi futbol oynadık. Önümüzdeki maçı kazanmak istiyoruz" dedi.

Sereno da galibiyeti hak ettiklerini ifade ederek, "Özellikle ilk yarı Antalyaspor daha iyi futbol oynadı. Soyunma odasına girdiğimiz zaman bu bizim final maçımız dedik. Kaderimizi belirleyecekti. Birbirimize söz verdik. Attığımız gollerle ve oynadığımız oyunla haklı bir galibiyet aldık" diye konuştu.

MEDİCAL PARK ANTALYASPOR CEPHESİ
Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, “Pozisyonları çok fazla değerlendiremedik. Kaleci Sinan çok iyi kurtarışlar yaptı. İkinci devre Nobre ile çift forvete döneceğini biliyorduk. Havadan oynayacaklarını biliyorduk ama yenen goller oyun planımızı bozdu. Ondan sonraki süreçte çok mesafeli oynadık. Kayserispor, boş alanları çok iyi değerlendirdi. Bizim adımıza üzücü ikinci 45 dakika. Biz ilk devre oynadığımız oyunun üzerine biraz daha koyup ona göre oynamamız lazım” dedi.

Çapa, kupa maçının oynanmasının oyuncuları yorduğunu ve bunun da sonuca etki ettiğini söyledi.

Medical Park Antalyasporlu oyuncu Giray ise, “İki ayrı yarı oynadık. İlk yarı çok iyi oynadık. İkinci yarı da üst üste gol yedik ve mağlup olduk. Kayserispor’u tebrik ediyorum” değerlendirmesinde bulundu.

Antalyasporlu Murat da, maç sonu değerlendirmesinde, “Arka arkaya goller yedik. Kaybettik. Bunun bir açıklaması veya bahanesi yok. Bir an önce kafamızı kaldırarak önümüze bakmamız lazım” diye konuştu.

Kaynak: İHA