Derbent Gençlikspor Kick Boksta Şampiyon

Konya’da düzenlenen “Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Kupası Kick Boks Şampiyonası”nda Derbent Gençlikspor Kulübü sporcuları takım halinde birinci gelerek şampiyonluk kupasının sahibi oldu.


Selçuklu Belediyesi Kongre ve Spor Salonunda düzenlenen “Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Kupası Kick Boks Şampiyonası”nda gülen takım Derbent Gençlikspor Kulübü oldu. Turnuvaya Konya ilinden 8 kulüp bünyesinde mücadele veren toplam 123 sporcu katıldı.

Turnuvanın sona ermesinin ardından Derbent Gençlikspor Kulübü takım halinde birinci olarak kupanın sahibi oldu.

Derbent Gençlikspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Acar, kulübe takım halinde birincilik kazandıran takımın başarılı antrenörleri Bekir Tekin, Hatice Coşkun ve Mehmet Elmalı'yı kutladı. Acar, takıma desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Derbent Belediyesi ve Kulüp Başkanı Hamdi Acar'a da teşekkür etti.

Kick Boks Federasyonu Konya İl Temsilcisi Mehmet Güçlü ise, turnuvanın ardından Derbent Belediyesi ve Kulüp Başkanı Hamdi Acar ile yönetim kurulu üyesi Mustafa Acar'a kick boks branşına verdiği destekler ve elde ettikleri başarıdan dolayı birer plaket takdim etti.

Kaynak: İHA