Elazığspor Trabzonspor: 0-0 Maç Sonucu

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Elazığspor sahasında Trabzonspor ile 0-0 berabere kaldı.

Spor Toto Süper Lig'de düşmeme mücadelesi veren Elazığspor ile Avrupa kupalarına gitme mücadelesi veren Trabzonspor arasındaki karşılaşma golsüz eşitlikle sonuçlandı. Evsahibi Elazığspor bu sonuçla puanını 28'e çıkartırken 14. sırada yer aldı. Bordo mavililer ise 39 puanla 6. sıraya yükseldi.

TRABZONSPORLU TARAFTARLAR YOK

Bordo-mavililerde, eşi rahatsızlandığı için ülkesine giden Malouda, sakatlığı bulunan Bourceanu, gribal enfeksiyon geçiren Janko, kart cezalısı Olcan ile Abdülkadir ve Kadir kadroda yer almadı.

Elazığspor Güvenlik Kurulu kararınca, bu karşılaşmada stada Trabzonsporlu taraftarlar alınmayacak.

SÜPER LİG'DE SEKİZİNCİ RANDEVU

İki ekip bugünkü maç ile birlikte Süper Lig'de 8. kez randevusunu çıkıyor. İki ekip arasında geride kalan 7 maçın 3'ünden Trabzonspor, 2'sinden Elazığspor sahadan galibiyetle ayrıldı, 2 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Bu maçlarda Elazığ 8, Trabzonspor ise 13 kez fileleri havalandırdı.

İki takım arasında Elazığ'da oynanan 3 maçtan ikisinde Elazığspor, birinde Trabzonspor sahadan galibiyetle ayrıldı. Taraflar arasında sezonun ilk yarısında Trabzon'da oynanan maçı ev sahibi ekip 4-0 kazanmıştı. Bu skor, iki takım arasında yapılan maçlardaki en farklı galibiyet oldu.