Sivasspor Teknik Direktörü Carlos Açıklaması

Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos, ligde haftasonu oynayacakları Gaziantepspor maçını kazanarak kötü gidişi durdurmak istediklerini belirtti.

Kulübün internet sitesindeki açıklamasında Carlos, Gaziantepspor ile 29 Mart Cumartesi günü zor bir karşılaşmaya çıkacaklarını ifade ederek, ligde her takımın birbirini yenecek güce sahip olduğunu kaydetti.

Ligin ikinci yarısına istedikleri gibi başlangıç yapamadıklarını belirten Carlos, her takımın dönem dönem bu düşüşü yaşayabileceğini vurguladı.
Kayseri Erciyesspor deplasmanında geçen hafta alınan bir puanın takıma büyük moral olduğunu, Gaziantepspor maçıyla taraftarlara 3 puan hediye etmeyi arzuladıklarını ifade eden Carlos, şunları kaydetti:
"Evimizde iyi futbol oynayan, iyi konsantre olan bir ekibiz. Gaziantepspor son haftalarda ligde iyi sonuçlar aldı, zor bir karşılaşma olacak. Maça iyi hazırlandık, takımımızda moraller yerinde. Avrupa kupalarına katılma iddiamızı devam ettirmek için bu virajı mutlaka geçmeliyiz. Üst üste yaşadığımız puan kayıplarıyla taraftarımızı üzdük, ancak onların desteğiyle Gaziantepspor karşısında alacağımız galibiyetle çıkışa geçeceğiz."
Taraftarları maça davet eden teknik direktör Roberto Carlos, taraftarlardan müsabaka boyunca takımlarını desteklemelerini istedi.

Kaynak: AA