Kınık, Kick Boks Bölge Şampiyonası'na Ev Sahipliği Yaptı

Kick Boks Federasyonu’nun 2014 yılı faaliyet programında yer alan Ege Bölge Şampiyonası yoğun bir katılım ile İzmir'in Kınık ilçesinde gerçekleştirildi.


Kick Boks Federasyonu’nun 18 Mart Çanakkale destanı ve şehitler adına düzenlediği Kick Boks Ege Bölge Şampiyonası’na çevre il ve ilçelerden 230’a yakın sporcu katıldı.

Şampiyonaya Kınık ilçesinin yanı sıra ilçeye bağlı Poyracık beldesinden de sporcular katıldı.

İki gün süren şampiyonada Çanakkale destanı ve şehitler bir kez daha saygıyla anıldı. Kick Boks Federasyonu İzmir İl Temsilcisi İsam Akgül, “Kınık Kaymakamı İlyas Gün’ün 18 Mart Çanakkale destanı ve şehitlerimiz adına böyle bir şampiyona düzenlediğinden dolayı teşekkür ediyoruz. Kınık bölgesinde Kick Boks sporunun gelişmesi için verdiği desteğe minnettarız.” dedi.

İlerleyen zamanlarda Kınık ilçesinde daha büyük şampiyonaların yapılacağını belirten Milli Antrenör Abdurrahman Çelen ise “Bugüne kadar Ege Bölge Şampiyonaları İzmir ilinde yapılıyordu. Kınık ilçemizin de çok başarılı sporcu potansiyeli ve milli sporcuları var. Kınık ilçemiz böyle büyük şampiyonaları hak ediyor. Bundan sonrada büyük şampiyonalar yapmaya devam edeceğiz.” dedi.

Kınık Kaymakamı İlyas Gün’ün hakemlik yaptığı şampiyonada sporcular birbirleri ile kıyasıya yarıştı.

Kaynak: İHA