Vaart iddialarına cevap!

Beşiktaş Asbaşkanı Deniz Atalay Beyaz Futbol için Ertan Süzgün'e önemli açıklamalarda bulundu.



ELİMİZE FIRSATLAR GEÇTİ
Galibiyetimizden ötürü çok mutluyuz. Daha önceden de ligin zirvesi ile ilgili elimize fırsatlar geçti ama değerlendirememiştik. Bugün hem değerlendirdik ve iyi bir futbolla maçı kazandık. Futbolcularımızı ve kadın taraftarlarımız kutluyorum.

HEDİFİMİZ HER ZAMAN ŞAMPİYONLUK
Şampiyonluk inancımızı hiçbir zaman kaybetmedik. Beşiktaş'ın hedefi her zaman şampiyonluktur. Ligin zirvesini hiç bırakmayacağımızı söylemiştik. Bunu sahada da gösteriyoruz. Beşiktaş forması giyenin hedefi şampiyonluktur.

YAŞADIĞIMIZ KOŞULLARIN EMSALİ YOK
Beşiktaş'ın yaşadığı koşulların bir emsali olmayan şartlardır. Biz 35 maçımızı deplasmanda oynamamıza rağmen ligin zirvesini zorluyoruz. Kolay bir durum değil. Mücadele ediyoruz ve şartlar düzeldikten sonra daha da iyi olacak. Stadımıza geçince daha da iyi olacak.

BİZİM İÇİN BAŞARI ŞAMPİYONLUKTUR
Bizim için başarı kriteri şampiyonluktur. Sonuna kadar mücadele edeceğiz ve şampiyon olacağız.

TARAFTARLARIMIZA GÜVENİYORUZ
Bugün kadın seyircilerimizin gösterdiği hassasiyeti haftaya da bekliyoruz. Sezonu artık sahamız kapanmadan ve seyircisiz oynamadan kapatmak istiyoruz.

AMACIMIZ ÜST DÜZEY OYUNCU ALMAK
Başkanımız bu konuyu belirtti. Bizim amacımız Beşiktaş'a yakışan üst düzey oyuncuyu kazandırmak. Bu tarz futbolcuları takımımıza kazandırmak için mücadele ediyoruz. Şimdiden çalışmalara başladık.