'Koyunlara pabuç bırakmayın'

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde sarı-kırmızılı futbolcularla bir araya geldi. Aysal, oyunculara güven mesajı verdi. Sarı kırmızılı yönetimin yapmak istediği toplantı çarşamba gününe ertelendi.

Galatasaray yönetiminin Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapmayı planladığı toplantı çarşamba gününe ertelendi.

Sarı kırmızılı ekip kötü gidişe dur demek için Florya'da oyuncularla bir araya geldi. Başkan Aysal ve yönetim kurulu üyeleri antrenmanı izledi. Aysal, Bursaspor maçı olduğu için her hafta salı günü yapılan yönetim kurulu toplantısını çarşamba gününe aldı.

Çarşamba günü TT Arena'da toplanacak olan sarı kırmızılı yönetim takımın son haftalardaki kötü gidişinin nedenlerini ve sezon sonuna dek alınacak önlemleri masaya yatıracak.

Şampiyonlar Ligi'nden elenen ve ligde şampiyonluk yarısının uzağında kalan Galatasaray'da başkan Aysal, "Biz buraya hesap sormak, sizlerin performansını degerlendirmek için değil, 25 milyon tarafarın size olan güvenini iletmek için geldik. Son zamanlardaki yayınların amacı bana, hocamıza veya size yönelik eleştiriler getirmek değil, maalesef Galatasaray'ın içini karıştırmaktır. Büyük camialar büyüklüklerini asıl zor günlerinde gösterirler. Hepimiz aynı gemideyiz zor günleri birlikte aşacağız" dedi.

Oyunculardan gelecek maçlara konsantre olmalarını isteyen başkan Aysal, "Maç kaybedebilirsiniz ama cesaretinizi asla kaybetmeyin. Ben burada aslanlar görüyorum. Koyunlara pabuç bırakmayın" ifadelerini kullandı.