Galatasaray'da kırılmalar başladı!

Galatasaray'da Chelsea ve Kayserispor yenilgilerinin artçı sarsıntısı devam ediyor.

Chelsea yenilgisi sonrasında Galatasaray'ın iki yöneticisi Adnan Nas ile Mehmet Cibara arasında yaşandığı iddia edilen tartışma sonucunda bugün yapılan yönetim kurulu toplantısında Voleybol Şubesi Sorumlusu Mehmet Cibara istifa etti.

Chelsea maçı sonrası Adnan Nas ile yaşadığı tartışma basına sızınca, Başkan Aysal konuyla ilgili tepkisini ortaya koydu. Mehmet Cibara da Florya Metin Oktay Tesisleri'nde futbolcular ile yapılan toplantıya katılmadı. Cibara istifasını mektup ile gönderdi.

Ancak Galatasaray Yönetim Kurulu, konuyu çarşamba günü yapacağı toplantıda masaya yatıracak. Bazı yöneticilerin Cibara'nin istifasını kabul etmek istemediği ve çarşamba günü konuyu ele almayı amaçladıkları belirtildi.

Londra yolculuğu öncesi ve sonrasında çıkan tartışmanın Mehmet Cibara tarafından basına sızdırıldığı öne sürülünce Başkan Ünal Aysal, bugünkü Yönetim Kurulu toplantısında Mehmet Cibara'dan konuyla ilgili bilgi istediği öğrenildi. Bu tartışma sonrasında Mehmet Cibara'nın Başkan Ünal Aysal'a istifasını sunduğu öğrenildi.

Sarı-kırmızılı yönetimde iki dönemdir Ünal Aysal ile çalışan Cibara, 3 yıldır voleybol şubesinin sorumluluğunu yürütüyordu. Kayserispor yenilgisi sonrasında ise Mehmet Cibara'nın, Ünal Aysal tarafından Florya'da görevlendirilerek futbol takımına yakın olması istenmişti.