Dev Maç Barcelona’nın

La Liga’nın 29. haftasında Barcelona, Real Madrid’i 4-3 mağlup etti.


Santiago Bernabeu’da oynanan dev karşılaşmada 3 penaltı ve 1 kırmızı kart kararı çıkarken, Barcelona Real Madrid’i 4-3 mağlup etti.

Oldukça çekişmeli geçen karşılaşmada ilk gol 7. dakikada Andres Iniesta'dan geldi. Bu gole Real Madrid 20. dakikada Benzema ile cevap verdi. (1-1) Madrid bir sonraki golünü ise 24. dakikada yine Benzama’nın ayağında buldu ve 2-1 öne geçti. Barcelona’nın yıldız oyuncu Messi ise 42. dakikada skoru eşitledi ve ilk yarı 2-2’lik eşitlikle tamamlandı.

Maçın ikinci yarısı ise oldukça sert geçti. Bu devrede 3 penaltı ve 1 kırmızı kart kararı çıktı. 55. dakikada Cristiano Ronaldo penaltı atışını gole çevirerek, Real Madrid’i tekrar öne geçirdi. (3-2) Fakat 63. dakikada Sergio Ramos yaptığı faul sonrası kırmızı kartla oyun dışı kalırken, Barcelona da penaltı kazandı. Lionel Messi penaltıyı gole çevirerek eşitliği sağladı. Ardından 84. dakikada tekrar penaltı noktasının başına geçen Messi takımına 4-3'lük galibiyeti getirirken, dev maçı da hat-trick yaparak bitirmiş oldu.

Bu galibiyetle birlikte Barcelona puanını 69'a çıkartırken, Real Madrid 70 puanda kaldı.

Kaynak: İHA