Bursaspor'da 'Daum İle Yolların Ayrıldığı' İddiası

Spor Toto Süper Lig takımlarından Bursaspor'un, Alman Teknik Direktör Christoph Daum ile sözleşmesinin feshedilmesi konusunda anlaştığı ileri sürüldü.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Spor Toto Süper Lig'de istediği sonuçları alamayan, son olarak da dün sahasında Torku Konyaspor'a 2-1 mağlup olan yeşil-beyazlılarda, kulüp başkanı Erkan Körüstan ve bazı yönetim kurulu üyeleri, bugün Alman çalıştırıcı ile bir araya gelerek, durum değerlendirmesi yaptı.
Özlüce Tesisleri'nde gerçekleştirilen toplantı sonunda yeşil-beyazlı yöneticilerin, Daum'a sözleşmesinin feshedilmesi teklifinde bulundukları, Alman çalıştırıcının da bu teklifi kabul ettiği öne sürüldü.
Daum'un sözleşmesinin yarın resmi olarak feshedileceği, yeşil-beyazlı yönetim kurulunun da bu konudaki açıklamayı yarın yapacağı bildirildi.

Bu arada, Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Salı akşamı deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak Bursaspor'da, takımın başında bu maça Daum'un yardımcısı İrfan Buz'un çıkmasının planlandığı belirtildi.

- Daum'un yerine Abdullah Avcı sesleri

Yeşil-beyazlı yönetim kurulunun, Daum ile yaptığı toplantının ardından İstanbul Büyükşehir Belediyespor ve A Milli Takım eski teknik direktörü Abdullah Avcı'ya teklif götürdüğü öğrenildi.
Avcı'nın yeşil-beyazlı yöneticilerle yaptığı görüşmede teklife sıcak baktığı ve düşünmek için bir günlük süre istediği kaydedildi.

Kaynak: AA