Adanaspor - 1461 Trabzon Maçının Ardından

PTT 1. Lig'in 31. haftasında Adanaspor, kendi evinde 1461 Trabzon ile 3-3 berabere kaldı.


Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Adanaspor Teknik Direktörü Levent Eriş, beraberliğin ardından kendisine ve futbolculara küfür eden Adanaspor taraftarlarına tepki göstererek, “Eğer kendi taraftarımızdan bu kadar küfür duyacaksak, bu işi burada yapmanın anlamı yok açıkçası” dedi

Takımın 10 maçtır müthiş oynadığına dikkat çeken Eriş, rakiplerinden birisi ile puan farkını 7’ye çıkaracakken bunu başaramadıkları için üzgün olduğunu söyledi.

Üzüntülerinin sadece skorla kalmadığını belirten Eriş, şöyle devam etti:
“2 senedir biz bu takıma birçok şeyler verdik. Evet, ben sabrediyorum. Tabii ki onur mücadelesi veriyorum Adanaspor için ama en başta Bayram Akgül için. Yani her şeyin de bir sonu var. Bu kadar hakareti hak ettiğimizi düşünmüyorum. Bir beraberlikten sonra bu kadar bariz küfürleri kendi taraftarınızdan duymak hiç de hoş değil. O yüzden çok üzgünüm, hayırlısı bakalım.”
Adanasporlu oyuncu Mehmet Boztepe de maç ile ilgili olarak yaptığı açıklamasında, "İlk yarı çok pozisyonlara girdik. 3-1 öne geçtik, çok iyi oldu bizim için. 2. yarı son saniyede gol yedik, o çok kötü oldu. 2 puan kaybettik. Önümüze bakmalıyız, öbür hafta yeneriz inşallah" şeklinde konuştu.

1461 TRABZON CEPHESİ
1461 Trabzon Teknik Direktörü Ekrem Al, ilk yarının son dakikası attıkları golle umutlandıklarını, ikinci yarıda ise üstünlük sağladıklarını söyledi.

Beraberliğin, ekibe güven duygusunun aşılanması ve gelecekteki maçlara farklı bakış açısı kazandırması noktasında sevindirici olduğunu ifade eden Al, “Şu bir gerçek ki, bıçak sırtında oynuyoruz. Her maçtan az da olsa puana ihtiyacımız var” diye konuştu.

Takımın genç oyuncularından Ali Kemal Başaran ise bol gollü bir maç olduğu için sevincini belirterek, “Biz de kazanabilirdik, onlar da kazanabilirdi. Çok pozisyona girdik, onlar da girdi. Onlar değerlendirdi, biz de son dakika değerlendirdik bu pozisyonları. Bizim için iyi oldu. Önümüzde zorlu maçlar var. Bunlardan galip gelip alt sıralardan kurtulacağız ve iyi yerlerde bu ligi bitireceğiz” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA