Mancini'de ayrılık sinyali!

Galatasaray'da teknik direktör Roberto Mancini, Kayserispor maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'ın 1-0 mağlubiyetle ayrıldığı Kayserispor maçı sonrası İtalyan teknik direktör Roberto Mancini açıklamalarda bulundu.

İtalyan teknik adam yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu:

"Bugün aslında, 90 dakikaya baktığımızda galibiyeti hakeden bir Galatasaray vardı. Üç maçtır devam eden hastalığımız devam etti. Bulduğumuz pozisyonları gole çeviremedik. Şampiyonlar Ligi maçında bu kadar efektif değildik ama bugün çok pozisyon bulduk. Futbol enteresan bir oyun, böyle şeyler olabiliyor."

"Şu anda yapmamız gereken çalışmalara aynı şekilde devam etmek lazım. Sakin olmak lazım. Şampiyonluktan veya şampiyonluk şansından şu an bahsetmek çok mantıklı değil"

Mancini basın toplantısında ise bir muhabirin sorusuna kızarken çok ses getirecek açıklamalarda bulundu:

"Devre arasında 9 oyuncu geldi, bunların 6'sı genç. Transferin son günü Burdisso aramıza katıldı. Bu takımı ben yaratmadım, ben kurmadım. Her şey normal. Türk oyuncular var, yabancılar var, 6 ay öncesinden değişik bir şey yok."

"Oyuncularımızın arasında herhangi bir tatsızlık olmadı. Takımın teknik direktörü benim ve kararları ben alırım. Sonrasında başkanın eleştirisi olur ve ben ona gerekli açıklamayı yaparım. Sahada kararları ben alırım.

Mancini, "Seneye kalacak mısınız?" sorusuna ise "Futbol dünyasında uzun vadeli konuşmak doğru değil" cevabını verdi.