Hurma Açıklaması

Kayserispor Kulübü Genel Menajeri Süleyman Hurma, büyük bir takıma karşı deplasmanda kazanmanın çok kolay bir şey olmadığını söyledi.


Maçın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Süleyman Hurma, "Tabii ki çok mutluyum. Büyük bir takıma karşı deplasmanda kazanmak çok kolay bir şey değil. Açıkçası şansımız da yaver gitti. Son saniyede golün gelmesi de önemliydi" dedi.

“İNŞALLAH SONUNU GETİRİRİZ”
Hurma, sezon başından bu yana çok büyük şanssızlıklar yaşadıklarını belirterek, "Biz Kayserispor olarak bu ligin en iyi kadrolarından birini kurduk. Üzülerek söylüyorum ki bir futbol takımının 30 senede başına gelemeyecek kadar kötü şeyler bizim başımıza geldi. 8 ilk 11 oyuncumuz maalesef kadroda olamadı. Geçen sene bu takımın forveti Bobo, Nobre, Mouche ve Sefa 46 gol attılar. Arkalarındaki 10 numara ile birlikte 53 gol kaydettiler. Bu sezon 10 olmadı. 3 milli stoperimiz var. Bunları da oynatamadık. İnşallah sonunu getiririz diyorum. Ne olacağını bilmek mümkün değil. Fakat Kayserispor Kulübü başına bir şey gelirse önümüzdeki sezon 30 puan farkla tekrar Spor Toto Süper Lig'e çıkar" diye konuştu.

Basın mensuplarının, 'Galatasaray galibiyetini bekliyor muydunuz?' sorusuna ise Hurma,"Galibiyeti istiyorduk ama açıkça konuşmak gerekiyorsa 'ben İstanbul'a gelip Galatasaray'ı rahat rahat yenerim' demek çok akla uygun bir ifade olmazdı" şeklinde cevap verdi.

Kaynak: İHA