Trabzonspor: 0 Kasımpaşa: 0

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasının açılış maçında Trabzonspor, evinde Kasımpaşa ile karşı karşıya geldi.

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasının açılış maçında evinde Kasımpaşa'yı ağırladı. Avni Aker Stadı'nda oynanan mücadelede gol sesi çıkmadı ve iki ekip de sahadan 1 puanla ayrıldı.

Bordo-mavililerin cezası nedeniyle kadın ve çocuk taraftarlar önünde oynanan karşılaşmanın özellikle ilk yarısında iki ekip de birçok pozisyondan yararlanamadı.

Bu skorun ardından Trabzonspor puanını 38 yaptı ve 4. sırada yer aldı. Kasımpaşa ise 36 puana yükseldi ve maç fazlasıyla 6. sıraya yerleşti. Süper Lig'in 27. haftasında Trabzonspor deplasmanda Elazığspor ile karşı karşıya gelecek. Kasımpaşa ise evinde Kayseri Erciyesspor'u konuk edecek.

EN UÇTA JANKO GÖREV ALDI!


Trabzonspor'da kalp rahatsızlığı geçiren Emre Güral, sakatlıkları bulunan Henrique ve Bourceanu kadroda yer almadı. Bu oyuncuların yanı sıra devre arasında Kasımpaşa'dan transfer edilen Özer Hurmacı da iki kulüp arasındaki sözlü anlaşma nedeniyle maçta forma giyemedi.

Forvette Henrique ve Emre Güral'ın yokluğunda Avusturyalı oyuncu Marc Janko görev yaparken, Şahin Aygüneş ise yedek soyundu. Orta alanda Bourceanu ve Özer Hurmacı'nın eksikliğinde ise Adrian ve Colman görev yaptı.

MALOUDA YİNE YOK


Trabzonspor'da sakatlığı düzelen Malouda, teknik sorumlu Hami Mandıralı tarafından 18 kişilik maç kadrosuna alınmadı. İlk 11'de, 5 yabancı oyuncu bulunmasına karşın bordo-mavili takımın yedek futbolcuları arasında yabancı oyuncu yer almadı.

Kasımpaşa'da kart cezalısı Donk, Trabzonspor karşısında forma giyemedi.