Avni Aker'de Gol Sesi Çıkmadı

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Trabzonspor, cezası nedeniyle bayan ve çocuk taraftarları önünde oynadığı Kasımpaşa maçından golsüz eşitlikle ayrıldı.


Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Trabzonspor Teknik Direktörü Cemil Canalioğlu, “Bol pozisyonlu bir müsabaka oldu. Çok pozisyon bulduk. Az pozisyon verdik. Mücadele gücü yüksek bir maç oldu. Futbol şansı yanımızda olsaydı 3 puan ile ayrılabilirdik ama olmadı” dedi.

Sakat oyuncular hakkında da bilgi veren Canalioğlu, "Malouda hazır olmadığı için kadroda olmadı. Alex ise son antrenmanda sıkıntı yaşadığı için oynayacak durumda değildi. Onun için oynatmadık. Henrique’nin sakatlığı vardı o yüzden oynamadı" şeklinde konuştu.

Trabzonspor'un Kasımpaşa'dan transfer ettiği Şahin Aygüneş ise iyi oynadıkları maçı kazanamadıklarını söyleyerek, "Maçın ilk bölümünde iyi bir oyun sergiledik ama kazanamadık. Tek hedefimiz Trabzonspor'u hak ettiği yere taşımak. Bu maç artık geride kaldı. Önümüzdeki maçlarda iyi bir seri yakalayacağımızı düşünüyorum" diye konuştu.

Savunma oyuncusu Mustafa Akbaş ise, "Evimizde maç kaybetmek istemiyorduk. Sivasspor maçından sonra seri bir galibiyet yakalamayı hedefliyorduk. Ama olmadı. Futbol şansı yanımızda değildi. Çok daha çalışıp Trabzonspor'u hak ettiği yere taşıyacağız" şeklinde konuştu.

KASIMPAŞA CEPHESİ
Kasımpaşa Teknik Direktörü Shota Arveladze, çok pozisyonlu bir maç oynadıklarını belirterek, "Maçın ilk 10 dakikalık bölümünde iyi değildik. Maç 2-0 olabilirdi. Biz ikinci yarıda iyi oynadık. Oyunun kontrolü bizdeydi. Gol atan kazanacaktı" dedi.

Kasımpaşalı oyuncu Kubilay ise açık bir maç oynadıklarını kaydederek, "İki takımında gol pozisyonları oldu. Beraberlik normal bir sonuç" ifadesini kullandı.

Kaynak: İHA