Balıkesirspor - Samsunspor Maçının Ardından

PTT 1. Lig'de Balıkesirspor kendi sahasında Samsunspor ile 2-2 berabere kaldı.

Maç sonrasında Balıkesirspor Teknik Direktörü İsmail Ertekin, oyuncularının ikinci yarı iyi reaksiyon gösterdiklerini söyledi.


Balıkesirspor Teknik Direktörü İsmail Ertekin, takımının iyi mücadele ettiğini belirterek, "Müthiş bir mücadeleydi. Penaltı ile eksilmemiz kötü oldu. İkinci yarı oyuncularım iyi reaksiyon verdiler. Oyunu riske edince pozisyon da verdik. Önlem aldık ancak karambol golüne kurban gittik. Oyuncularımız tebrik ediyorum. Bu mücadele devam ettiği sürece iyi yerlerde olacağımıza inanıyorum. Bugün yenemedik ama yapacak bir şey yok. Hakemler en iyisini bilir. Onlar yönetimini öyle kullandı. Kavga etsek ne olacak? Yine bu hakemlerle devam edeceğiz" dedi.

SAMSUNSPOR CEPHESİ
Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, hatalarla dolu 2 gol yediklerini kaydederek, "1-0 öndeydik. Rakip 10 kişi kaldı. Bu avantajı nasıl kullanırız onu konuştuk. Basit hatalarla dolu 2 gol yedik. Daha iyi kapanıp, daha iyi pozisyonlar bulabiliriz düşüncesi içindeydik. Zaman zaman o gol pozisyonlarında açık verdik. Berabere kaldığımız için üzgün değilim. En azından lig bitiminde ikili averajda iyi konumdayız. Arzu ve istek çok iyi. Futbolda hatalar vardır. Net pozisyonları gole çevirsek, sonuç farklı olurdu" dedi.

Kaynak: İHA