Acun Ilıcalı’dan futbol yorumları

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Medyatik’e katılan Acun Ilıcalı Beyaz Futbol muhabiri Devrim Zengi’ye verdiği röportajda önemli açıklamalarda bulundu…

Beyaz TV'de yayınlanan ve sunuculuğunu TV yorumcusu, gazeteci yazar Yüksel Aytuğ'un üstlendiği Medyatik programının dünkü konuğu, yaptığı programlarla reyting rekorları kıran ünlü yapımcı Acun Ilıcalı oldu.

Yüksel Aytuğ'un sunuculuğunu yaptığı Medyatik programı için Türkiye'ye gelen Acun Ilıcalı ile Beyaz TV muhabiri Devrim Zengi bir röportaj gerçekleştirdi.

Acun Ilıcalı Devrim Zengi'ye verdiği röportajda futbol ile ve Emre Belözoğlu ile ilgili çok önemli açıklamalar yaptı.

BEYAZ FUTBOL'U İZLİYORUM

Türkiye'de olduğum zamanlarda mutlaka izliyorum. Futbolun konuşulduğu programlar benim ilgimi hep çekmiştir.

FENERBAHÇE DİKKATLİ OLMALI

Futbolda neyin ne olacağı hiç belli olmaz. Ben hiç unutmuyorum, Bursaspor'a çok uzak ara öndeyken Fenerbahçe Kadıköy'de karşılaştı. Bursa o maçı kazandı ve sonra şampiyon oldu. O yüzden puan farkının o kadar çok önemli olduğunu düşünmüyorum. Çünkü çok zor deplasmanları var Fenerbahçe'nin. Eğer o deplasmanlardan istediği skoru alırsa şampiyon olur. Beşiktaş, Galatasaray deplasmanlarının ikisi de çok zor tabi.

YÖNETİCİ OLUP STRESE GİRMEK İSTEMEM

Fenerbahçe'ye yönetici olmak gibi bir düşüncem yok. Böyle amatör gibi hissediyorum kendimi. O yüzden rahat konuşabiliyorum. O futbolun stresi üzerimde olsun istemiyorum.

EMRE SAHADA FARKLI OLUYOR

Emre'nin normal halini bildiğim için ben. Sahada bambaşka biri oluyor. Ama benim de halı sahada bazen sempatik olmadığım oluyor. Kendisini, ruhunu, her şeyini sahaya veren bir oyuncu. Tabiî ki ben bazı hareketlerini bir ağabeyi olarak eleştiriyorum da söylüyorum da yapmaması gerektiğini. Ama baktığınız zaman bana göre altın kalpli, zorda kalana her zaman destek olmuş, yardım etmiş hayırlı bir insan. Saha içerisinde bazen tabiî ki istemediği hareketler yapıyor. Ama futbolun şuandaki tansiyonu ve konsantrasyonu çok yüksek olduğu zaman böyle hatalar da oluyor. Tabiî ki yapmamasını dilerim bende.