Tekden Denizlispor - Karşıyaka Maçının Ardından

Tekden Denizlispor, PTT 1. Lig'in 30. haftasında evinde ağırladığı Karşıyaka’ya son dakikada yediği golle 3-2 mağlup oldu.


Maç sonrası değerlendirmelerde bulunan Tekden Denizlispor Teknik Direktörü Özcan Bizati, "Her iki takım da iyi futbol oynadı. Ben iki takımı da kutluyorum. Çok yüksek tempoda oynandı. İki takım da fazlasıyla risk aldı. Son dakikada yediğimiz gol bizi puansız bıraktı. Maçın genelinde onlar da öne geçti, biz de öne geçtik. Biraz kontrolü kaybettik. Golü de yedik. Bundan sonraki maçlardan ayırt etmeden puan ya da puanlar almamız lazım. Rakiplerimizin kaybettiği hafta da bizim galip gelmemiz ya da puan almamız gerekirdi. 1 puanın bile değerli olduğu haftada aldığımız mağlubiyet bizi üzdü" dedi.

Tekden Denizlisporlu futbolcular Mehmet Cansın ve Ömer de aldıkları mağlubiyetten dolayı üzüntülü olduklarını söylediler.

KARŞIYAKA CEPHESİ
Denizlispor karşısında galibiyeti son dakikada elde eden Karşıyaka’nın teknik sorumlusu Mustafa Ati Göksu ise, "Takımımdaki oynayan oynamayan tüm kardeşlerimi kutluyorum. Futbolda 90 dakikaya kadar dikkatli olmak gerekir. Takım olarak son dakikaya kadar mücadeleyi bırakmadık. Galibiyeti kovaladık. Önce galibiyeti aldık sonra yenik duruma düştük. Son dakikada alınan galibiyetten dolayı çok mutluyuz" dedi.

Karşıyakalı futbolcular Ars ve Ofeodeu da son dakikada alınan galibiyetten dolayı mutlu olduklarını söylediler.

Kaynak: İHA