Cantona: 'Drogba'ya oranla hiçbir şeyiz'

Fransa futbolunun efsanelerinden Eric Cantona, İtalyan basınına Balotelli, Ibrahimovic, Drogba ve tutuklandığı iddiasıyla ilgili konuştu.

Fransa futbolunun efsane ve aykırı ismi Eric Cantona, İtalya basınına özel bir röportaj verdi. Ibrahimovic ile Balotelli ile ilgili görüşleri sorulan Fransız isim, Galatasaray'ın Fildişili yıldızı Didier Drogba'dan da övgü ile bahsetti.

Zlatan ve Balotelli'nin abartıldığı kadar asi isimler olmadığını belirten Cantona, "Ibrahimovic ve Balotelli isyankar, asi isimler olarak düşünülmemeli. Aynı şekilde ben de öyle değilim. Biz, siz gazetecilerin yarattığı bir kutuya sığmıyoruz sadece.

Ama diktatörlük yüzünden annesine işkence edilen Şilili Caszely'ye, Brezilya'da Socrates'e, çocuklara futbol öğretmek için, ateş altında Bosna'da kalan Pasic'e, veya Fildişi'nde savaşa karşı çalışma yapan Drogba'ya oranla biz hiçbir şeyiz."ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz günlerde tutuklandığı yönünde haberler çıkan "Geçen hafta bir paparazzi ile tartıştım, çünkü çok ısrarcıydı. 3 saat karakolda geçirdim, fakat gazeteciler bir skandal yarattılar. O paparazzide bir çizik bile yoktu" diye konuştu.