Aydın, Futsal Bölge Müsabakalarında Şampiyon Oldu

Türkiye Ortaokullar Arası Yıldız Erkekler Futsal Şampiyonası Bölge Birinciliği müsabakalarında Aydın’ı temsil eden Hacı Celal Ortaokulu, rakiplerini geride bırakarak şampiyon oldu.


Türkiye elemeleri kapsamında Aydın´da başlayan Ortaokullar Arası Yıldız Erkekler Futsal Turnuvasında İl Birinciliği karşılaşmalarında il birincisi olan Hacı Celal Oto Ortaokulu Futbol Takımı, 11-13 Mart 2014 tarihleri arasında Denizli´de düzenlenen Bölge Birinciliği müsabakalarında Aydın’ı temsil etti. Aydın ekibi, Denizli´de oynadığı 3 maçtan 2’sinde galip gelerek aldığı 1 beraberliğe rağmen Futsal Bölge Birincisi oldu. Bölge şampiyonu Hacı Celal Oto Ortaokulu Futbol Takımı, Aydın’a gelişlerinde okul yönetimi ve öğrenciler tarafından büyük coşkuyla karşılandı.

Okul Müdürü Doğan Bakır, “Gerek Aydın’da gerekse Denizli’de hiç maç kaybetmeden bölge birincisi olduk. 7-10 Nisan 2014 tarihleri arasında yarı final için Isparta’ya gideceğiz. İnşallah orada da Türkiye finallerine katılma başarısını elde ederiz" dedi.

Okulun Beden Eğitim Öğretmeni ve futbol takım sorumlusu Mutlu Er ise, bölge birinciliğini iyi bir mücadele sonucu kazandıklarını söyledi.

Er, bu birincilikte kendilerine katkı sunan başta okul müdürü Doğan Bakır´a çocukların öğretmenlerine ve ailelerine daha sonrada emeği geçen herkese teşekkür ettiğini belirterek "Gruplar halinde yapılan müsabakalarda biz 3 takımla karşılaştık. Bu müsabakalarda Muğla ekibini 5-3, Manisa ekibini 3-0 yendikten sonra final maçında da İstanbul ekibi ile de 4-4 berabere kaldık ve 7 puanla da şampiyonluğumuzu ilan ettik. Oynadığımız futbolla herkesin beğenisini kazandık. Nisanda Isparta’da yarı final maçlarına katılacağız" diye konuştu.

Kaynak: İHA