Adana Demirspor - Orduspor Maçının Ardından

PTT 1. Lig'in 30. haftasında Adana Demirspor, kendi evinde Orduspor'u 3-2 mağlup etti.


Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Adana Demirspor Teknik Direktörü Ercan Albay, Adana Demirspor'un son 6-7 haftadır yaşadığı gergin ve stresli sürece vurgu yaparak, galibiyeti üzdükleri Adana Demirspor taraftarına hediye ettiklerini söyledi

İkinci yarıda futbolcuların kazanma arzusunu sahaya yansıdığına dikkat çeken Albay, şöyle konuştu:
"Bugünkü oynanan maçlar neticesinde bu galibiyetimiz bize fazlasıyla puan katmıştır. Bundan sonraki maçlarda da bunun bize verdiği rahatlıkla, oynamak arzusuyla sahada olacağız. Bundan sonra daha iyi neticeler alacağımızı düşünüyorum çünkü bu gidişatı durdurmak gerekiyordu. Bunu da bugün hem iyi bir mücadele hem iyi bir oyun ortaya koyduğumuz, kazandığımız için mutluyuz. Bundan sonra Adana Demirspor'un önü daha açıktır diyorum."
Galibiyetin üzerinde takımdaki arkadaşlık ilişkilerinin iyi olmasının önemli bir etken olduğunu vurgulayan Adana Demirsporlu futbolcu Jose Carlos Nogueira Junior, "Maçtan önce, hafta içinde takım halinde çok iyi çalıştık ve hazırlandık. Bu galibiyet bizim için çok önemli bir galibiyetti ve bunun farkındaydık. Hoca değişikliğinden sonra takım içerisinde de yeniden doğuş oldu diyebilirim. Kendimizi daha iyi hissediyoruz ve bu şekilde galibiyetler alarak yola devam edeceğiz" diye konuştu.

ORDUSPOR CEPHESİ
Orduspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri ise futbolda ne kadar doğru varsa ilk yarıda, ne kadar yanlış varsa da ikinci yarıda yaptıklarını ifade etti

Her yönüyle çok kötü bir ikinci yarı yaşadıklarını kaydeden Sözeri, şu ifadeleri kullandı:
"Çok çabuk toparlanıp önümüzdeki Bolu maçını kazanmak için mücadele edeceğiz, çünkü biz bugün çok büyük bir avantaj kaybettik. Kazansaydık, lider olacaktık. Bunun dışında yolumuza devam ediyoruz. Hala puan durumumuz ortada. Aşağıdaki, üstteki ve alttaki takımların yarışı kıyasıya devam ediyor. Bu sene PTT 1. Lig farklı bir mücadele gösteriyor. Bu anlamda da keyifli diye düşünüyorum. Adana Demirspor'u da kutlamak istiyorum. Hakikaten iyi bir oyun oynadılar. Özellikle 2. yarı disiplinli oynadılar ve çok da centilmen oynadılar. Oyunu hiçbir zaman çirkinleştirmediler."
Ordusporlu futbolcu Emre Aygün ise çok büyük bir şey kaybetmediklerini dile getirerek, "Kazanmamız gerekirdi bu hafta. Rakiplerimiz puan kaybetmişti, bizim için önemliydi. İlk defa bu sene öne geçip mağlup olduk. Üzgünüz tabi ama avantaj kaybettik, çok büyük bir şey kaybetmedik. Üst sıralardan kopmadık. Üzgünüz. Önümüzdeki hafta Bolu maçına iyi hazırlanıp yolumuza devam etmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA