Mourinho: 'İşimiz zor'

Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray ile çeyrek final için mücadele verecek olan Chelsea'de Jose Mourinho kadro darlığından yakındı. Portekizli iki kulvarda da işlerinin zor olduğunu söyledi.

Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'ı ağırlayacak olan Chelsea'de teknik direktörü Jose Mourinho kadrolarının darlığından yakındı. İki alanda da başarılı olmaları için müthiş bir efor sarfetmeleri gerektiğinin altını çizen Portekizli çalıştırıcı, durum değerlendirmesi yaptı.
Gösterecekleri başarının kendi performanslarına bağlı olduğunu ifade eden Mourinho, "ehr şey bize bağlı. Şampiyonlar Ligi'nde yolumuza devam etmeyi başarabilirsek, çeyrek finalde karşımıza dev bir takım çıkacak, bu çok şey ifade eder. Galatasaray bizi yenerse turnuva dışına itiliriz, her takım eşit şartlara sahip" diye konuştu.
Premier Lig şampiyonluğu şanslarını da dile getiren başarılı teknik adam sözlerini şöyle sürdürdü:
"Premier Lig'de şampiyon olmamız için 9 maçımızı da kazanıp Manchester City'nin tüm maçlarını kazanmamasını bekleyeceğiz. Şampiyonlar Ligi'ni kazanmak içinse Galatasaray'ı, çeyrek finaldeki takımı, yarı finaldeki takımı ve finaldeki takımı yenmek zorundayız. Bu takımlar dünyanın en iyi takımları."
"İki alan da çok zor. Her maça tek tek dikkatle çıkacağız ve neler olacağına bakacağız, işimiz çok zor. İki oyuncum Şampiyonlar Ligi'nde oynayamıyor, kadromuz çok dar. Sayı olarak baktığımızda dev bir kadromuz yok. Aston Villa ve Galatasaray maçlarında değişmeli olarak kullanabileceğimiz oyuncular yok."

Galatasaray ve Chelsea son 16 rövanş mücadelesinde 18 Mart Salı günü Stamford Bridge'de karşı karşıya gelecekler.