Gümüşhane’de 14 Mart Tıp Bayramı Futbol Turnuvası Başladı

Gümüşhane’de 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle İl Sağlık Müdürlüğü ve bağlı kuruluşlar arasında halı saha futbol turnuvası düzenleniyor.


Birlik ve beraberliği sağlamak, iş birliğini arttırmak ve spor yapma imkanı bulamayan insanların spor yapmasına imkan tanımak, insanları bedenen ve ruhen daha zinde, sağlıklı bir şekilde spor yapma alışkanlığını kazandırma amacıyla düzenlenen ve 22 Mart final müsabakasıyla son bulacak turnuva Kanka Halı Saha tesislerinde gerçekleştiriliyor.

Turnuvaya İl Sağlık Müdürlüğü Diyalizspor, 112 Acil Hizmetleri İstasyonu Tansiyonspor ve Obezspor, Halk Sağlığı Müdürlüğü Diyabetspor, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Stresspor, Dahiliyespor, Hariciyespor ve Protezspor takımları katıldı.

Bugün yapılan ilk müsabakada Diyalizspor, Diyabetspor’a 6-3 yenildi. Tek devreli lig usulüne uygun oynanacak müsabakalar sonucunda gruplarda ilk iki sırayı alan takımlar tek devreli eleme usulü oynayacakları müsabakalarla turnuva sonuçlanacak. Turnuvanın final maçı 22 Mart Cumartesi günü saat 16.00’da gerçekleşecek.

Kaynak: İHA